گروه مهندسی معماری و ساختمانی دیبا سازان پویا با توجه به سابقه طولانی و همچنین با دارا بودن مهندسین کارآزموده. و مسلط به طراحی سازه بیلبوردهای تبلیغات محیطی، مفتخر است. آمادگی خود را جهت همکاری با شرکت های تبلیغاتی در خصوص تاییدیه استحکام بیلبوردهای تبلیغاتی. به شرح ذیل اعلام نماید.جریان عملیات ساختمانی آن نبوده است.
استحکام بیلبورد های تبلیغاتی
تبلیغات تابلو های بیلبورد به گونه ای طراحی شده اند که توجه فرد را به خود جلب کرده و تصویری به یادماندنی را بسیار سریع ایجاد می کنند. و خواننده را وادار می کند بعد از عبور از تبلیغات ، به فکر تبلیغ باشد. آنها باید در مدت زمان بسیار کمی قابل خواندن باشند. زیرا معمولاً هنگام عبور از آنها با سرعت زیاد خوانده می شوند. بنابراین معمولاً فقط چند کلمه ، با چاپ بزرگ ، و یک تصویر طنز یا دستگیر کننده با رنگ درخشان وجود دارد.
- مقاوم سازی و بروزرسانی طرح سازه بیلبوردهای در حال بهره برداری.
- محاسبه و طراحی فنداسیون سازه و اسکلت کلیه تابلوهای تبلیغاتی.
- بیلبورد های ثابت و دستی بزرگراهی تک پایه و چند پایه.
- عرشه پل های سواره رو و عابر پیاده.
- شاسی انواع لایت باکس های مترو.
- شاسی بیلبوردهای تبلیغاتی.
- نمای ظاهری تابلوهای تبلیغاتی.
- ساخت و طراحی انواع استرابورد.
- تابلوهای چند وجهی.
- بیلبورد های بادبانی و تابلوهای گردان
بیلبورد یا تابلو تبلیغاتی
بیلبورد تبلیغاتی چیست؟ بیلبورد یا تابلو تبلیغاتی یک ساختار تبلیغاتی بزرگ در فضای باز به منظور نمایش کالا تولید کننده و یا خدمات دهنده است. که به طور معمول در مناطق پر رفت و آمد مانند جاده های شلوغ یافت می شود. بیلبوردها تبلیغات بزرگی را به عابران پیاده و رانندگان عبوری ارائه می دهند. به طور معمول مارک ها از بیلبوردهای تبلیغاتی برای ساخت مارک های خود یا فشار به سمت محصولات جدید خود استفاده می کنند. بزرگترین تابلوهای تبلیغاتی با اندازه معمولی عمدتا در بزرگراهها و یا آزادراهها یا شریان های اصلی قرار دارند. و به قرار گرفتن در معرض مصرف کننده با چگالی بالا (بیشتر در معرض ترافیک وسایل نقلیه) نظارت می کنند. اینها نه تنها به دلیل اندازه ، بلکه به دلیل داشتن امکان (شخصی سازی) خلاقانه از طریق پسوندها و تزئینات ، بیشترین میزان دید را دارند.
مراحل صدور پروانه ساختمان (پایان کار)
در شروع کار، مهندس ناظر از طرف شهرداری برای بازدید ساختمان به محل می آید.در همین حین مهندس ناظر مدارکی همچون گواهی پایان کار قبلی، تصویری از ساختمان. نمونه ای رونوشت شده از سند ملک و برگه های کپی مدارک شناسایی مالک ساختمان. را که برای تشکیل پرونده به وجود آن ها نیاز است، دریافت می کند. حال مهندس ناظر می بایست گزارش تهیه شده ی حاصل از نظارت خود را در دفتر های خدمات الکتریکی ثبت کند.
برگه استحکام بنا و گواهی نامه ی امضای مالک به یک دفتر اسناد رسمی معتبر اعطا می شود.
و اینک مدارک مربوط به گزارش استحکام بنا به وسیله ی دفاتر خدمات الکترونیک در سیستم ثبت می شوند.
در این جا نوبت به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می رسد که بر عهده ی مالک ساختمان است.
پس از تکمیل تمام مراحل فوق در انتها مهندس ناظر برگه ی سبزی را که همان جواز استحکام بنا است به مالک اعطا می کند.
مسئولیت های مورد تعهد مهندس ناظر در استحکام بنا
* در برگه تعهد پایان کار مهندس ناظر استحکام ساختمان را تأیید نمی کند بلکه فقط یکسانی ساختمان اجرا شده با نقشه ها را تأیید می کند.
* چناچه برای ساختمان اتفاقی بیفتد که به دلیل عدم استحکام آن باشد. مهندس ناظری که برگه استحکام بنا را امضاء کرده مسئول می باشد.
* مهندسی که اقدام به صدور برگه تعهد پایان کار ساختمان می کند. خود بر احداث ساختمان، نظارت داشته است و کاملاً می داند که در زیر این لایه های نازک کاری چه سازهای اجرا شده است.
*کسی که برگه استحکام بنا صادر می کند هیچ اطلاعی از وضعیت سازه ساختمان ندارد. و مشخص نیست ساختمانی که سال ها پیش بدون نقشه و مهندس ناظر اجرا شده است، چه سازه ناایمنی دارد.